Pientalot massiivipuusta painovoimaisella ilmanvaihdolla

Uusia, terveellisiä ja kestäviä omakotitaloja | Sijainnit ympäri Suomea | Tilaajina yksityishenkilöt ja yhteisöt

Kauniita ja kestäviä pientaloja massiivipuusta

Olemme suunnitelleet useita omakotitaloja teollisesti valmistetavista massiivipuuelementeistä ja lamellihirrestä. Asuntojen rakennusmateriaalit ovat luonnonmukaisia ja laadukkaita, kuten puuta, tiiltä ja luonnonkiveä. Pohjaratkaisut kiertyvät piippujen ympärille, ja tarjoavat avarat puitteet  laadukkaalle asumiselle. Ilmanvaihto on näissä kohteissa toteutettu painovoimaisesti. Olemme suunnitelleet useita omakotitaloja myös perinteisesti käsinveistetystä hirrestä. Niistä voit lukea lisää täältä.

Esimerkkejä suunnittelemistamme kohteista

Loviisaan olemme suunnitelleet omakotitalon, joka rakennettiin liimattomista MHM-massiivipuuelementeistä luonnonkivipilareiden varaan. Kauniaisiin olemme suunnitelleet uuden lamellihirsirakenteisen omakotitalon, johon lisähaastetta toi kohteen sijoittuminen Valtakunnallisesti merkittäväksi rakennetuksi kulttuuriympäristöksi (RKY 2009) nimetyn Kauniaisten huvilakaupungin yhteyteen. Vanha huvilamiljöö onkin huomioitu erityisellä pieteetillä kohteen arkkitehtuurissa. Espoon Tervaporttiin olemme suunnitelleet upeiden maisemien äärelle, kolme uutta MHM-elementtirakenteista kotia – yhden omakotitalon ja yhden paritalon.

Suunnitellaan Sinulle massiivipuinen koti yhdessä!

Ota yhteyttä, kun mietit uuden, terveellisen, kestävän ja luonnollisen talon rakentamista. Voimme tarjota sinulle kaiken tarvitsemasi suunnittelun Avaimet käteen -periaatteella. Arkkitehti-, rakenne- ja talotekniikkasuunnittelijat muodostavat yhteen hiileen puhaltavan, pääsuunnittelijan johtaman suunnittelujoukkueen. Kokonaisuutta voimme täydentää sisustus- ja pihasuunnittelulla. Halutessasi autamme myös projektinjohdossa ja työmaan valvonnassa. Teemme kaiken suunnittelun kolmiulotteisesti tietomallintamalla, joten suunnitelmien tarkastelu ja yhteensovitus on havainnollista hankkeen alusta asti.

pekka@saatsi.fi