Pientalot massiivipuusta

Uudet massiivipuiset pientalot | Sijainti Espoo | Laajuus 214+118+118m2 | Tilaaja Trä Kronor | Suunnitelma valmistunut 2019

Kauniit ja kestävät pientalot Espoon Tervaporttiin

Suunnittelimme Espoon Tervaporttiin, upeiden maisemien äärelle, kolme uutta kotia – yhden omakotitalon ja yhden paritalon. Asuntojen rakennusmateriaalit ovat luonnonmukaisia ja laadukkaista. Talojen rungot ovat liimatonta massiivipuuta, ja sokkelit luonnonkiveä. Pohjaratkaisut kiertyvät piippujen ympärille, ja tarjoavat avarat puitteet  laadukkaalle asumiselle.

Trä Kronor -talot suunnitellaan terveellisiksi, ajattomiksi ja vikasietoisiksi. Liimattoman ja muovittoman massiivipuurakenteen lisäksi kaikissa taloissa on painovoimainen ilmanvaihto sekä muita hyväksi havaittuja rakennusoivalluksia suomalaisesta rakennusperinteestä. Trä Kronorin korkea laatu takaa puhtaan asumisen ja raikkaan sisäilman lisäksi investoinnin säilyvyyden sukupolvien päähän.

Lue lisää suunnittelemistamme kohteista Trä Kronorin kotisivuilla!

Trä – Healthy Living Brand -videon voit katsoa täällä.

Länsiväylä-lehden artikkeli kohteesta
Lataa täältä artikkeli, jossa pääsuunnittelija Pekka Saatsi kertoo kohteen suunnitteluperiaatteista – Vanhoja viisauksia uuteen taloon!

Lataa