1950-luvun omakotitalojen laajennukset

1950-luvun omakotitalojen laajennuksia | Sijainnit ympäri Suomea | Tilaajina yksityishenkilöt

Jälleenrakennuskauden omakotitalot ovat kauniita ja toimivia

Sodanjälkeisen ajan omakotitalorakentamisen tunnuspiirteitä ovat luonnonläheisyys, käytännöllisyys, yksinkertaisuus ja ihmisen kokoinen mittakaava. 1940- ja 1950-lukujen omakotitalot rintamamiestaloista myöhempiin tyyppitaloihin ovat nykyään arvostettuja ja haluttuja koteja. Arkkitehtuurin ominaispiirteet, kuten harjakatto, roiskerappaus ja käsityönä viimeistellyt yksityiskohdat ovat kestäneet aikaa niin teknisesti kuin miljöön viihtyisyyden kannalta.

1950-luvun omakotitalon laajentaminen miljööseen sovittaen

Olemme suunnitelleet useita laajennuksia 1950-luvun omakotitaloihin. Tavoitteenamme on ollut olevaan miljööseen sovittaminen ja huomaavainen liittyminen osaksi vanhaa arkkitehtuuria. 1970-luvulla laatikkomaiset, matalat elintasosiivet tuntuivat moderneilta, mutta eivät ole osoittautuneet aikaa kestäviksi. Mielestämme ainekset luontevaan laajennukseen löytyvät usein vanhasta rakennuksesta itsestään.

Onko sinun talosi laajennuksen tarpeessa?

Ota yhteyttä, kun mietit omakotitalosi laajentamista. Voimme tarjota sinulle kaiken tarvitsemasi suunnittelun Avaimet käteen -periaatteella. Arkkitehti-, rakenne- ja talotekniikkasuunnittelijat muodostavat yhteen hiileen puhaltavan, pääsuunnittelijan johtaman suunnittelujoukkueen. Kokonaisuutta voimme täydentää sisustus- ja pihasuunnittelulla. Halutessasi autamme myös projektinjohdossa ja työmaan valvonnassa. Teemme kaiken suunnittelun kolmiulotteisesti tietomallintamalla, joten suunnitelmien tarkastelu ja yhteensovitus on havainnollista hankkeen alusta asti.

pekka@saatsi.fi