Sinä pääsuunnittelija, arkkitehti, maisema-arkkitehti, rakennusarkkitehti, kirjoittaja, piirtäjä: tule meille töihin!

Ovatko kulttuuriympäristöt, rakennusperintö ja kestävä rakentaminen lähellä sydäntäsi? Etsimme alan parhaita osaajia ja Sinua, joka haluat ja kykenet kasvamaan sellaiseksi.

Tarvitsemme sinua, joka olet jo kokenut projektiarkkitehti ja olet valmis myös vaativiin pääsuunnittelutehtäviin – muodolliset pätevyydetkin ovat jo kunnossa, tai haettavissa.

Tarjoamme itsenäiseen työhön kykeneville arkkitehdeille ja rakennusarkkitehdeille työtä korjaus- ja muutossuunnittelun sekä uudisrakentamisen parissa. Meillä on töitä myös rakennuspiirtäjille ja suunnitteluassistenteille erityisesti pistepilvien ja mittauspiirustusten äärellä. Työtehtävät käsittävät laajan kirjon alan tehtäviä monipuolisissa hankkeissamme. Jos sinulla on piirtämisen lisäksi myös sana hallussasi, hienoa! Työtehtäviimme sisältyy paljon tekstin tuottamista, oli sitten kyseessä rakennushistoriaselvitysten tai teknisempien työselostusten laatiminen. Työtehtävien sisältöä voidaan muokata osaamisesi mukaisesti.

Tarjoamme Sinulle houkuttelevan työyhteisön, sillä olemme moderni ja joustava organisaatio, jossa on alan parasta osaamista. Etätyö on mahdollista ja kasvokkain teemme töitä Helsingin toimistollamme keskellä kauneinta historiallista pääkaupunkia, Kruununhaassa, Snellmaninkadulla.

Arvostamme projektikokemusta ja osaamista, täsmällisyyttä, nopeaa omaksumiskykyä, yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta ja yhteistä arvopohjaa. Asiakkaamme odottavat meiltä korkeinta mahdollista arkkitehtipalvelun tasoa, joten pääset haastamaan itseäsi huipputason työyhteisössä.

Palkkaamme mielellämme uusia työntekijöitä aina, kun käsillä olevat työtehtävät ja hakijan osaaminen kohtaavat.

Voit hyvin ilmoittaa meille kiinnostuksesi, vaikka juuri sillä hetkellä sopivia tehtäviä ei olisikaan tarjolla. Tilanteet tulevat usein vastaan nopeasti, jolloin otamme yhteyttä kiinnostuksensa ilmaisseisiin sopiviin henkilöihin.

Kysy lisää Pekalta!