SAATSI Arkkitehdit Oy

Helsingin toimipiste
Snellmaninkatu 29 E 53
00170 Helsinki

Porvoon toimipiste
Bysmedsintie 56
06500 Porvoo

etunimi@saatsi.fi
+358 40 595 5933 / Pekka

Verkkolaskuosoite / OVT-tunnus: 003706537044
Välittäjätunnus (OpusCapita): 003710948874
Y-tunnus: 0653704-4

Nimi*

Sähköposti*

Viesti

SAATSI arkkitehdit

Toimistollamme on monipuolinen kokemus laadukkaasta ja vastuullisesta suunnittelusta. Juuremme ulottuvat 1950-luvulle asti. Nykyisellä nimellä ja omistuspohjalla olemme toimineet vuodesta 2008. Olemme Arkkitehtitoimistojen Liitto ATL:n jäsenyritys. Laatujärjestelmämme perustuu ATL:n laatujärjestelmämalliin. Noudatamme Arkkitehtisuunnittelualan ylempien toimihenkilöiden työehtosopimusta. Yrityksemme on merkitty kaupparekisteriin, ennakkoperintärekisteriin, alv-rekisteriin ja työnantajarekisteriin. Meillä on voimassa oleva konsulttitoiminnan vastuuvakuutus. Olemme Tilaajavastuu.fi Luotettava kumppani.

Suunnittelusta päävastuun toimistossamme kantavat arkkitehti SAFA, maisema-arkkitehti Emilia Saatsi sekä arkkitehti SAFA Pekka Saatsi, joka toimii hankkeissamme MRL 120§:n edellyttämänä rakennushankkeen pääsuunnittelijana. Pääsuunnittelijan tehtävässä olennaista on eri suunnittelualojen yhteistyön koordinointi siten, että kokonaisnäkemys pysyy ehyenä ja yksissä käsissä. Pekka Saatsilla on FISE-pätevyys poikkeuksellisen vaativiin korjausrakentamisen pääsuunnittelutehtäviin. Henkilökuntamme koostuu suunnittelun ammattilaisista, ja yhdessä osaamisemme kattaa niin restauroinnin ja sisustamisen kuin laaja-alaisen ympäristö- ja maisemasuunnittelun. Palvelemme sinua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Meiltä löytyy myös venäjän osaamista.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme. Niistä löydät lisää tietoa myös näiltä sivuilta. Yhteistyömme pohjaksi teemme Sinulle yksilöllisen, kirjallisen tarjouksen. Tarjouksessa kaikki suunnittelun työvaiheet ja niiden aikataulut ja kustannukset on eritelty. Haluamme aina tarjota Sinulle kokonaisvaltaista palvelua. Olemme mukana hankkeesi alusta loppuun asti varmistaen, että tavoitteesi viedään arvojesi mukaisesti viimeiseenkin toteutettuun detaljiin saakka.