SAATSI Arkkitehdit Oy

Helsingin toimipiste
Snellmaninkatu 29 E 53
00170 Helsinki

Porvoon toimipiste
Bysmedsintie 56
06500 Porvoo

etunimi@saatsi.fi
+358 40 595 5933 / Pekka

Y-tunnus: 0653704-4

Pyydämme lähettämään laskut ensisijaisesti verkkolaskuina, toissijaisesti sähköpostitse pekka@saatsi.fi. Emme ota vastaan paperilaskuja.

Verkkolaskuosoite: 003706537044
Välittäjätunnus (OpusCapita Solutions Oy): E204503

    SAATSI arkkitehdit

    Saatsi Arkkitehdit on Emilia ja Pekka Saatsin 100-prosenttisesti omistama suomalainen perheyritys. Toimistollamme on pitkä ja monipuolinen kokemus laadukkaasta ja vastuullisesta suunnittelusta. Juuremme ulottuvat 1950-luvulle asti. Pekka ja Emilia Saatsi ovat johtaneet perheyhtiötämme vuodesta 2005. Nykyisellä nimellä olemme toimineet vuodesta 2008. Olemme Arkkitehtitoimistojen Liitto ATL:n jäsenyritys. Laatujärjestelmämme perustuu ATL:n laatujärjestelmämalliin. Noudatamme Arkkitehtisuunnittelualan ylempien toimihenkilöiden työehtosopimusta. Yrityksemme on merkitty kaupparekisteriin, ennakkoperintärekisteriin, alv-rekisteriin ja työnantajarekisteriin. Meillä on voimassa oleva konsulttitoiminnan vastuuvakuutus. Olemme Vastuugroup.fi Luotettava kumppani.

    Palvelumme kokonaisuudesta ja laadusta vastaa arkkitehti SAFA Pekka Saatsi. Projektiin nimetään MRL 120§:n edellyttämä rakennushankkeen pääsuunnittelija sekä projektiarkkitehti, joka vastaa suunnitteluprojektista ja sen edistämisestä, ja hoitaa pääosin yhteydenpidon niin Tilaajaan kuin muihin osapuoliin. Lisäksi työhön osallistuvat tarpeen mukaan toimistomme henkilökuntaan tai luotettavien alihankkijoidemme palvelukseen kuuluvat suunnittelijat. Palvelemme sinua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Meiltä löytyy myös venäjän osaamista.

    Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme. Niistä löydät lisää tietoa myös näiltä sivuilta. Yhteistyömme pohjaksi teemme Sinulle yksilöllisen, kirjallisen tarjouksen. Tarjouksessa kaikki suunnittelun työvaiheet ja niiden aikataulut ja kustannukset on eritelty. Haluamme aina tarjota Sinulle kokonaisvaltaista palvelua. Olemme mukana hankkeesi alusta loppuun asti varmistaen, että tavoitteesi viedään arvojesi mukaisesti viimeiseenkin toteutettuun detaljiin saakka.