Asuinhuoneistojen muutostyöt

Taloyhtiöiden yksittäisten asuinhuoneistojen korjaus- ja muutostöiden pää- ja arkkitehti- sekä sisustussuunnittelu | Sijainti Helsinki, Turku, Tampere ja muut kaupungit | Tilaajina yksityishenkilöt | Lukuisia suunniteltuja ja toteutettuja kohteita

Suunnittelemme mielellämme yksittäisten asuinhuoneistojen korjaus- ja muutostöitä. Esimerkiksi asuntojen yhdistäminen ja erottaminen sekä kantavien rakenteiden muutokset edellyttävät rakennuslupaa, jonka haemme puolestasi. Myös kevyemmät tilamuutokset sekä keittiö- ja kylpyhuoneremontit edellyttävät taloyhtiön lupaa. Autamme myös pienimuotoisemmissa sisustushankkeissa kuten pintamateriaalien ja sävyjen uudistamisessa. Teemme osakasmuutossuunnitelmat taloyhtiösi linjasaneeraushankkeen yhteydessä.

Viihtyisät tilat ja aikaa kestävät materiaalit

Suunnittelemme tilaratkaisut ja valitsemme materiaalit, valaisimet sekä kalusteet, jotka kestävät aikaa niin teknisesti kuin arkkitehtonisesti. Loihdimme uuden ilmeen kotiisi valitsemasi budjetin ja laatutason mukaisesti. Voimme esimerkiksi laatia detaljoidut suunnitelmat puusepäntekoisia kalusteita ja portaita varten tai yhtä hyvin auttaa sinua valitsemaan fiksut kaapistot valmiista valikoimista.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Ota yhteyttä, kun mietit asuntosi pieniä tai suuria korjaus- ja muutostöitä. Voimme tarjota sinulle kaiken tarvitsemasi suunnittelun Avaimet käteen -periaatteella. Arkkitehti-, rakenne- ja talotekniikkasuunnittelijat muodostavat yhteen hiileen puhaltavan, pääsuunnittelijan johtaman suunnittelujoukkueen. Halutessasi autamme myös projektinjohdossa ja työmaan valvonnassa. Voimme tehdä asunnon suunnittelun perinteiseen tapaan 2D-piirustuksin tai kolmiulotteisesti tietomallintamalla, jolloin suunnitelmien tarkastelu ja yhteensovitus on havainnollista hankkeen alusta asti. Hankimme mallipalat niin laatoista ja pintamateriaaleista kuin värisävyistä, joiden avulla päätöksenteko helpottuu.

pekka@saatsi.fi

Valokuvat 1-6: Maria Putaansuu